Aflevering sker på ejers eget ansvar. 

Det er ejers eget ansvar at hunden er fortrolig med klippe situationen. Jo mere utryg, udadreagerende og urolig hunden er på bordet, des større risiko for at de kan blive uhensigtsmæssigt ramt af klipper og saks og det er enormt skarpe arbejdsredskaber vi har med at gøre.

Derfor anbefaler vi altid at hvalpene kommer til vask og studsning flere gange når de er under 6 måneder.

OBS: ER DIN TÆVE I LØBETID OPKRÆVES 350,- EKSTRA TIL RENGØRING.

Hunden skal have den sidste tid ledig den pågældende dag der er tale om klip da salonen lukkes ned efter besøget så der kan blive gjort rent.

 

Du kan forberede din hund

Hvis du gerne vil hjælpe og ruste din hund til et besøg i salonen har jeg et par fif til hvad du kan træne med den.

Hunden skal lære at det ikke er farligt at stå på et bord. Det kan være et havebord hvor der er begrænset plads at bevæge sig på. Der skal bruges masser af godbidder og ros når hunden er rolig på bordet.

Vend din hund til at blive kigget og pillet alle steder. Tænder, mund, øjne, mave, lyske, hale og imellem trædepuderne.

Hvalp

Har du en hvalp kan træningen kun starte for sent. Kom gerne i salonen med den så snart hvalpen er faldet til hos dig, da dens vindue for indlæring er fuldt åbent på dette tidspunkt. Ved at komme tidligt bliver hvalpen præget på både badekar, vask, lyden fra blæser, grooming og andre lugte. Vi holder en lille fest med godbidder, ros og oplevelser. 

For hvalpe tilbud se prisliste

Lopper?

Lopper er uønskede, uanset om det er hos jer eller i salonen. Derfor skal hunden også være loppefri når den kommer! På den måde får den ikke givet lopper videre til andre hunde. Hvis uheldet skulle være ude at hunden kommer med lopper i salonen vil der komme gebyr oven i prisen på 250,- da alt i salonen skal rengøres og desinficeres. Det vil også betyde at jeg må lukke salonen ned indtil rengøringen er færdig og det vil rykke hele min dag da det skal gøres inden næste hund kommer ind.

Vacciner?

Er din hund vaccineret korrekt? Der kommer mange hunde igennem en hundesalon. De behøves ikke nødvendigvis at være syge, men kan godt bære sygdomme med sig, som en ikke-vaccineret hund kan blive smittet af.

Jeg skal ikke have en opdateret vaccinations attest men for jer og jeres 4 benede ven er det en god ide at den er beskyttet af en opdateret vaccine

Er din hund filtret

Hvis du aflevere din hund i salonen og den er bundfilret så bliver den klippet helt kort! i min salon er hunden det vigtigste og den skal ikke stå og finde sig i at blive hevet og rykket i, i sin iforvejen ømme hud. Så er den filtret så bliver den klippet helt kort for at få den mest skånsomme behandling samt der vil være et filter tillæg på 350,-.

Husk ALDRIG at vaske en filtret hund, det bliver blot meget værre.

Del siden